Perie de toaletă NATUR, înălțime 35,5 cm

  • Perie de toaletă NATUR, înălțime 35,5 cm
Perie de toaletă NATUR, înălțime 35,5 cm
Perie de toaletă NATUR, înălțime 35,5 cm
Perie de toaletă NATUR, înălțime 35,5 cm
Perie de toaletă NATUR, înălțime 35,5 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perie de toaletă pe bază de frasin - un element decorativ original.

  • Un plus practic pentru baie: Peria de toaletă NATUR este realizată din plastic, ceea ce asigură durabilitate și ușurință de curățare. Îndepărtează eficient murdăria și depunerile, lăsând toaleta curată și proaspătă, ceea ce o face ideală pentru utilizarea de zi cu zi.
  • Dimensiuni optime Peria are dimensiuni de 35,5 x 9,1 x 9,1 cm și se descurcă perfect chiar și în locurile greu accesibile din toaletă. Oferă confort și eficiență în timpul curățării, lăsând toaleta curată.
  • Culoare albă universală: Culoarea albă a periei se potrivește oricărei băi, adăugându-i eleganță. În plus, este ușor de păstrat curata, ceea ce asigură un aspect estetic pentru o perioadă lungă de timp.
  • Rezistență la umiditate: Fabricată din plastic durabil, peria este rezistentă la umiditate, ceea ce îi garantează funcționalitatea pe termen lung. În plus, este ușor de păstrat curata, asigurând o utilizare igienică.
  • Mâner practic din oțel inoxidabil: Peria este echipată cu un mâner practic din oțel inoxidabil care oferă confort în timpul curățării. Finisajul special al mânerului împiedică peria să alunece din mână, ceea ce o face mai ușor de utilizat.
Cod produs
79618
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
9,1
Latime (cm)
9,1
Inaltime (cm)
35,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel