Savoniera NATURE, bază din bambus

  • Savoniera de designer și practica - un plus perfect pentru orice baie
Savoniera NATURE, bază din bambus
Savoniera NATURE, bază din bambus
Savoniera NATURE, bază din bambus
Savoniera NATURE, bază din bambus
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Savoniera TRIBECART, 13 x 8,5 cm, negru este un accesoriu pentru baie care combină un aspect interesant cu o utilizare practică. Accesoriile mici, precum dozatoarele de săpun lichid, cupele pentru perii sau savonierele, influențează semnificativ designul băii noastre, mai ales dacă sunt compuse într-un set armonios. Într-o baie bine organizată și ordonată, cu siguranță ne vom simți confortabil în timpul toaletei de dimineață, al dușului sau a altor tratamente de înfrumusețare.

Un vas care va atrage în special iubitorii de accesorii care combină funcționalitatea cu un aspect neconvențional este savoniera TRIBECART. Vasul de săpun este fabricat din polirasină într-o culoare neagră elegantă. Datorită culorilor universale și designului neobișnuit, va fi un plus perfect atât pentru băile moderne, cât și pentru cele clasice, decorate în diferite stiluri: art deco, glamour sau eclectic.

Produsul are dimensiuni de 13 cm x 8,5 cm x 2,5 cm (lungime x lățime x înălțime), datorită căruia poate găzdui cu ușurință un săpun. Această savoniera este în primul rând practică, durabilă și ușor de curățat, datorită căreia va ajuta la îngrijirea igienei zilnice a mâinilor.

Caracteristicile produsului:

  • Sapuniera TRIBECART,
  • acest accesoriu combină funcționalitatea cu un design neconvențional,
  • savoniera a fost fabricata din polirasină neagră,
  • < li> este practica, durabila și ușor de curățat,
  • dimensiuni: 13 cm x 8,5 cm x 2,5 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • va funcționa bine, în băile clasice si moderne,
  • perfecta pentru camere în stil art deco, glamour sau eclectic,
  • un produs al mărcii 5five Simply Smart.

Cod produs
79624
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
13,2
Latime (cm)
8,6
Inaltime (cm)
2,7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel