Cuier pentru hol, de perete, negru, cu 6 cârlige

  • Cuier pentru hol, de perete, negru, cu 6 cârlige
Cuier pentru hol, de perete, negru, cu 6 cârlige
Cuier pentru hol, de perete, negru, cu 6 cârlige
Cuier pentru hol, de perete, negru, cu 6 cârlige
Cuier pentru hol, de perete, negru, cu 6 cârlige
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier metalic de perete pentru hol - organizează-ți spațiul.

  • Cuier: Un cuier practic de perete este soluția perfectă care te va ajuta să păstrezi ordinea în hol. Datorită acestuia, veți avea la îndemână toate lucrurile necesare, care vă vor facilita ieșirile de zi cu zi.
  • Culori universale: Cuierul din metal negru arată modern și elegant. Culoarea sa se potrivește perfect cu diverse interioare, adăugându-le stil.
  • Fabricat din metal: Cuierul este fabricat din metal - este durabil. Puteți fi sigur că vă va servi mulți ani, păstrându-și funcționalitatea și aspectul estetic.
  • Dimensiuni compacte: Datorită dimensiunilor sale, cuierul nu ocupă mult spațiu pe peretele din holul tău. Este perfect dacă aveți spațiu limitat.
Cod produs
79632
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
55
Latime (cm)
6,5
Inaltime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel