Set 2 umerase din lemnde artar WOOD

  • Set 2 umerase din lemnde artar WOOD
Set 2 umerase din lemnde artar WOOD
Set 2 umerase din lemnde artar WOOD
Set 2 umerase din lemnde artar WOOD
Set 2 umerase din lemnde artar WOOD
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de umerase din lemn în diverse culori, lemn de arțar - ajută la organizarea garderobei.

  • Umerașe din lemn: Umerașele din lemn de arțar sunt o soluție excelentă pentru depozitarea hainelor într-un dulap. Îmbrăcămintea va fi depozitată în ordine și prezentată într-o manieră elegantă.
  • Construcție simplă: Un set de umerase din lemn este solid și durabil. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durabilitatea lor - vă vor servi mulți ani.
  • Două culori: Umerasele cu un accent verde și negru se potrivesc perfect cu diverse aranjamente interioare. Acestea adaugă un farmec natural garderobei și scot în evidență hainele prezentate pe ele.
  • Set de două umerase: Setul include 2 umerase, ceea ce vă permite să depozitați mai multe haine și utilizarea optimă a spațiului din garderobă. Una dintre ele are o bară specială pentru pantaloni.
  • Dimensiuni universale: Fiecare măsoară 23 cm x 44,5 cm x 1,2 cm, ceea ce îl face potrivit atât pentru cămăși, cât și pentru paltoane lungi. Poți fi sigur că hainele tale nu se vor încreți sau deforma pe umerase.
Cod produs
79637
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
44,5
Latime (cm)
1,2
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel