Umeras pentru costum, din lemn

  • Umeras pentru costum, din lemn
Umeras pentru costum, din lemn
Umeras pentru costum, din lemn
Umeras pentru costum, din lemn
Umeras pentru costum, din lemn
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeraș pentru costum cu suport special pentru pantaloni - 44,5 x 24 cm.

  • Umeraș pentru costume din lemn: Acest umeras elegant pentru costume este fabricat din lemn, ceea ce garantează un sprijin solid și întreținerea corespunzătoare a hainelor, în special a costumelor.
  • Construcție stabilă: Umerașul are o formă simplă și este solid. Poți fi sigur că hainele tale vor fi păstrate în stare perfectă.
  • Culoare maro universală: Culoarea maro standard se potrivește cu aproape orice interior de garderobă. Nu decolorează hainele și are multe funcții pentru agățarea hainelor..
  • Dimensiuni universale: Are dimensiuni universale de 24 x 44,5 x 1,3 cm, care se potrivesc cu majoritatea costumelor. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deformarea hainelor.
  • Suport practic pentru pantaloni: Este echipat cu un suport special pentru pantaloni. Puteți depozita îngrijit costume complete într-un singur loc, economisind spațiu și păstrându-vă garderoba ordonată.
Cod produs
79638
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
44,5
Latime (cm)
1,25
Inaltime (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel