Recipient pentru alimente din sticlă, ermetic, 2 l

  • Recipient pentru alimente din sticlă, ermetic, 2 l
Recipient pentru alimente din sticlă, ermetic, 2 l
Recipient pentru alimente din sticlă, ermetic, 2 l
Recipient pentru alimente din sticlă, ermetic, 2 l
Recipient pentru alimente din sticlă, ermetic, 2 l
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient de sticlă pentru alimente - închis ermetic cu un capac din bambus.

  • Capacitate mare și închidere ermetică: Recipientul de sticlă de 2 litri oferă mult spațiu de depozitare pentru o varietate de alimente. Închiderea ermetică protejează alimentele de umiditate și aer, păstrându-le proaspete și păstrându-și aroma mai mult timp.
  • Material durabil: Recipientul este fabricat din sticlă, ceea ce îl face durabil și rezistent la deteriorare. Puteți fi sigur că vă va servi mulți ani, fără să vă faceți griji cu privire la fisuri.
  • Combinație de sticlă și salcâm: Capacul de salcâm adaugă o notă naturală care se potrivește perfect cu stilul modern al bucătăriei. Nu este doar un articol practic, ci și un accesoriu elegant.
  • Dimensiuni optime: Recipientul de 10,7 cm x 10,7 cm x 26 cm se potrivește perfect în majoritatea dulapurilor de bucătărie standard, ceea ce permite utilizarea eficientă a spațiului și depozitarea unei varietăți de produse alimentare. Dimensiunea sa compactă facilitează, de asemenea, plasarea acestuia pe blaturi sau rafturi, oferind acces facil la produsele depozitate în utilizarea de zi cu zi.
  • Închidere etanșă: Capacul din lemn de salcâm are o închidere etanșă. Garnitura din silicon protejează produsele depozitate împotriva umezelii sau uscării excesive.
Cod produs
79645
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
10,7
Latime (cm)
10,7
Inaltime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel