Ulcior ceramic, 1 litru

  • Ulcior ceramic, 1 litru
Ulcior ceramic, 1 litru
Ulcior ceramic, 1 litru
Ulcior ceramic, 1 litru
Ulcior ceramic, 1 litru
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ulcior din ceramică - ulcior de lapte stilizat.

  • Aspect rustic: Ulciorul este realizat din ceramică. Arată elegant, culoarea sa albă îi conferă un caracter universal care se potrivește perfect cu diverse aranjamente de masă și interioare.
  • Capacitate mare: Ulciorul de 1 litru este soluția perfectă pentru a servi băuturi în timpul întâlnirilor cu familia și prietenii. Datorită dimensiunii potrivite, puteți servi cu ușurință băuturi tuturor oaspeților fără a fi nevoie de reumpleri constante.
  • Ceramica durabilă: Ulciorul din ceramică integrală este durabil și rezistent la deteriorare. Este un material care menține temperatura potrivită a băuturilor, astfel încât să te poți bucura de băuturi reci sau calde mai mult timp.
  • Mâner practic: Ulciorul are un mâner care facilitează transportul și servirea băuturilor fără riscul de arsuri. Mânerul este ferm atașat, ceea ce garantează utilizarea în siguranță a ulciorului.
  • Dimensiuni optime: Măsoară 7 cm (lungime) x 11,4 cm (lățime) x 18,7 cm (înălțime). Dimensiunile mici sunt perfecte pentru bucătărie, permițându-vă să depozitați convenabil o varietate de băuturi în frigider, lăsând în același timp loc pentru alte articole.
Cod produs
79651
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
17
Latime (cm)
11,4
Inaltime (cm)
18,7
Capacite (ml)
1000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel