Frapiera COCKTAIL, Ø 15,5 cm

  • Frapiera COCKTAIL, Ø 15,5 cm
Frapiera COCKTAIL, Ø 15,5 cm
Frapiera COCKTAIL, Ø 15,5 cm
Frapiera COCKTAIL, Ø 15,5 cm
Frapiera COCKTAIL, Ø 15,5 cm
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Frapiera pentru gheață - un accesoriu esențial pentru petrecerile de vară

  • Fabricata din oțel inoxidabil: Frapiera pentru gheață este fabricată din oțel inoxidabil - este durabilă și rezistentă la deteriorare. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la coroziune, vă va servi pentru multe sezoane de petreceri de vară.
  • Capacitate mare: Frapiera are o capacitate de 740 ml, datorită căreia va păstra suficientă gheață pentru a răci băuturile pentru un grup mai mare de oaspeți. Aceasta este o soluție practică care vă permite să evitați adăugarea frecventă de gheață.
  • Culoarea neagră cu accent de lemn: Finisajul negru este modern și elegant, potrivindu-se perfect cu aproape orice design interior. Nu numai că este funcționala, dar arată și frumos pe masă, adăugând clasă petrecerilor tale.
  • Curățare ușoară: Frapiera este ușor de curățat prin ștergere cu o cârpă umedă. Datorită acestui lucru, ii veți păstra aspectul estetic pentru o lungă perioadă de timp.
  • Mult-have pentru petrecerile de vară: Această frapiera pentru gheață este un must-have pentru orice petrecere de vară. Perfecta pentru grătare, lângă piscină sau în timpul picnicurilor, oferind oaspeților băuturi reci în orice moment. Pregătește-te pentru zilele caniculare și surprinde-ți prietenii cu o frapiera pentru gheață COCKTAIL!
Cod produs
79654
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
oțel inoxidabil
Latime (cm)
15,5
Inaltime (cm)
19
Diametru (cm)
15,5
certificat
FSC
Numărul certificatului FSC
FSC-C153143
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel