Set 4 boluri pentru aperitive FLORAL, pe o tavă din lemn, 70 ml

  • Set 4 boluri pentru aperitive FLORAL, pe o tavă din lemn, 70 ml
Set 4 boluri pentru aperitive FLORAL, pe o tavă din lemn, 70 ml
Set 4 boluri pentru aperitive FLORAL, pe o tavă din lemn, 70 ml
Set 4 boluri pentru aperitive FLORAL, pe o tavă din lemn, 70 ml
Set 4 boluri pentru aperitive FLORAL, pe o tavă din lemn, 70 ml
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Boluri pentru gustări cu model cu suport pentru scobitori - așezate pe o tavă din bambus

  • Boluri practice: Setul de boluri FLORAL nu este doar un plus estetic pentru masa ta, ci și o soluție practică pentru a servi gustări mici în timpul întâlnirilor. Un set de cinci boluri vă va ajuta să serviți o varietate de delicatese.
  • Ceramica durabilă: Bolurile sunt realizate din ceramică, datorită căreia sunt stabile și nu se rastoarna pe masă. Bolurile nu se decolorează și sunt ușor de păstrat curate.
  • Set de 4 boluri: Setul include până la 4 boluri, ceea ce vă va permite să serviți diferite gustări în același timp. Este o soluție excelentă pentru petreceri când doriți să oferiți o varietate de arome invitaților dvs.
  • Capacitate de 70 ml: Fiecare bol are o capacitate de 70 ml, care este perfectă pentru degustarea porțiilor. Datorită acestui fapt, puteți diversifica diverse feluri de mâncare și puteți servi mai multe gustări în același timp...
  • Tavă din lemn: Bolurile sunt așezate pe o tavă din bambus, care nu numai că le adaugă farmecului, ci oferă și stabilitate la servire. Lemnul este un material natural și durabil care va adăuga eleganță și confort mesei.
Cod produs
79680
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
28
Diametru (cm)
28
Capacite (ml)
70
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
se pot spala la masina de spalat vase
,
nu este potrivit pentru cuptorul cu microunde
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel