Scurgător de burete din porțelan

  • Scurgător de burete din porțelan
Scurgător de burete din porțelan
Scurgător de burete din porțelan
Scurgător de burete din porțelan
Scurgător de burete din porțelan
Scurgător de burete din porțelan
Scurgător de burete din porțelan
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport practic pentru uscarea buretelui

  • Scurgător de burete din porțelan: Scurgător de burete elegant și funcțional din porțelan rezistent. Oferă un loc convenabil pentru a usca buretele după utilizare, protejând în același timp blatul de acumularea apei. Complementul perfect pentru bucătărie.
  • Burete de curățat: Setul include, de asemenea, un burete practic, care vă permite să spălați temeinic vasele și tacâmurile. Cu acest set, vă puteți păstra cu ușurință blatul de bucătărie ordonat, păstrând în același timp un aspect ordonat.
  • Alb: Scurgatorul și buretele au o culoare albă elegantă, potrivită oricărei bucătării. Acestea adaugă prospețime și puritate interiorului, creând o atmosferă armonioasă.
  • Fabricate din ceramică: Scurgătorul și buretele sunt fabricate din ceramică puternică și durabilă. Acest material garantează o utilizare pe termen lung și o curățare ușoară, ceea ce se traduce în comoditate și funcționalitate a activităților de zi cu zi din bucătărie.
  • Dimensiunile scurgator: Măsoară 12 cm x 10,5 cm x 9,8 cm, ceea ce îl face să aibă dimensiunea potrivită pentru a fi amplasat pe blaturile standard de bucătărie. Nu ocupă prea mult spațiu și, în același timp, este suficient de încăpător pentru a ține un burete.
Producător
Cod produs
79850
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
10,5
Inaltime (cm)
9,8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel