Cutie de bijuterii, velur

  • Cutie de bijuterii, velur
Cutie de bijuterii, velur
Cutie de bijuterii, velur
Cutie de bijuterii, velur
Cutie de bijuterii, velur
109,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O modalitate practică și elegantă de a depozita bijuterii - un organizator elegant

  • Cutie de bijuterii: O cutie de bijuterii practică și elegantă, perfectă pentru depozitarea accesoriilor tale preferate. O soluție perfectă pentru persoanele care doresc să-și păstreze colecția de bijuterii organizată.
  • Interior moale: Interiorul este căptușit cu un material moale și delicat care vă protejează bijuteriile de zgârieturi și deteriorări. Datorită acestui fapt, toate colierele, brățările, cerceii și inelele dvs. vor fi depozitate în siguranță.
  • Culoare roșie: Este disponibila într-o culoare roșie frumoasă, care se potrivește perfect cu diverse stiluri. Nu este doar practica, ci și un accesoriu frumos care vă va sublinia gustul și stilul.
  • Material: plastic: Cutia de bijuterii este fabricată din plastic durabil și rezistent la deteriorare. Este usoara dar in acelasi timp solida, asigurand calitate si durabilitate inalta.
Producător
Cod produs
79891
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
16,2
Latime (cm)
11,5
Inaltime (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel