Coș de rufe, 40 l

  • Coș de rufe, 40 l
Coș de rufe, 40 l
Coș de rufe, 40 l
Coș de rufe, 40 l
Coș de rufe, 40 l
Coș de rufe, 40 l
Coș de rufe, 40 l
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de rufe închis cu șnur - o soluție practică pentru depozitarea și separarea rufelor

  • Coș de rufe cu șnur: Coș de rufe convenabil și practic, cu o capacitate de 40 de litri. Perfect pentru depozitarea hainelor murdare în baie, spălătorie sau dormitor.
  • Ușor de utilizat: Echipat cu un extractor convenabil care vă permite să închideți coșul rapid și în siguranță.
  • Material durabil: Coș fabricat din plastic și țesătură de înaltă calitate. Construcția solidă asigură utilizarea pe termen lung fără deteriorare.
  • Capacitate de 40 de litri: Dimensiunea coșului oferă suficient spațiu pentru a depozita mai multe haine murdare. Nu trebuie să vă faceți griji că este prea mic!
  • Design ingenios: Culoarea albă a coșului îi conferă un aspect elegant și modern. Manșonul din material tras în partea de sus este o închidere inteligentă, datorită căreia mirosurile neplăcute nu vor ieși din coș.
Producător
Cod produs
79923
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Latime (cm)
34
Inaltime (cm)
52,5
Diametru (cm)
34
Capacite (ml)
40000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel