Figurina Mos Craciun cu cadouri, 60 cm

  • Figurină Moș Crăciun într-un pulover drăguț, 60 cm
Figurina Mos Craciun cu cadouri, 60 cm
Figurina Mos Craciun cu cadouri, 60 cm
Figurina Mos Craciun cu cadouri, 60 cm
Figurina Mos Craciun cu cadouri, 60 cm
229,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor mare de Crăciun cu Moș Crăciun și cadouri

  • Figurina Moș Crăciun cu cadouri: Această figurină fermecătoare de Moș Crăciun este o modalitate perfectă de a introduce o atmosferă de Crăciun in interiorul tău. Fabricat din poliester de înaltă calitate, este durabil și rezistent la deteriorare. Dimensiunile sale sunt de 27 cm lățime, 19 cm adâncime și o înălțime impresionantă de 61 cm.
  • Detalii realiste: Figurina Moș Crăciun a fost realizată cu atenție pentru a reflecta toate detaliile caracteristice ale personajului. De la tradiționala pălărie roșie până la geanta plină cu cadouri, fiecare element a fost creat pentru a crea un aspect autentic de Moș Crăciun.
  • Decor de Crăciun: Această figurină este perfectă pentru decorarea Crăciunului. Îl poți așeza pe un pervaz, un șemineu sau pe o masă ca punct focal al unui aranjament decorativ. Culoarea sa roșie va aduce o stare de bucurie și va sublinia în plus atmosfera de Crăciun.
  • Calitate înaltă: Figurina este realizată din poliester durabil, care este ușor de curățat și rezistent la deteriorare. Datorită acestui fapt, te vei putea bucura de ea mulți ani, fără să-ți faci griji pentru starea sau durabilitatea sa.
  • Dimensiuni: Figurina de Moș Crăciun are dimensiuni impresionante de 27 cm lățime. , 19 cm adâncime și 61 cm înălțime. Datorită lor, va fi vizibil și eficient în orice cameră. Indiferent dacă îl așezi pe podea sau pe un raft, cu siguranță va atrage atenția tuturor oaspeților.
Producător
Cod produs
80056
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
27
Latime (cm)
19
Inaltime (cm)
61
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel