Globuri in diverse finisaje, Ø 5 cm, 5 buc.

  • Globuri in diverse finisaje, Ø 5 cm, 5 buc.
Globuri in diverse finisaje, Ø 5 cm, 5 buc.
Globuri in diverse finisaje, Ø 5 cm, 5 buc.
Globuri in diverse finisaje, Ø 5 cm, 5 buc.
Globuri in diverse finisaje, Ø 5 cm, 5 buc.
49,99 RON
28,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cele mai bune decorațiuni pentru pomul de Crăciun - globuri de Crăciun cu diametrul de 5 cm

  • Globuri cu diverse finisaje, Ø 5 cm, 5 buc: Aceste globulete frumoase cu un diametru de 5 cm vor fi un plus perfect pentru bradul tău. Setul include 5 globulete cu finisaje diferite care vor adăuga strălucire și magie decorului tău de Crăciun.
  • Dimensiuni: Fiecare globulet măsoară 5 x 5 x 6,2 cm, ceea ce le face perfecte pentru agățat pe un brad de Crăciun sau pentru decorare în diferite locuri din casă.
  • Diferite finisaje: Globurile sunt disponibile în diferite culori: argintiu, alb, auriu, roșu, roz și verde. Fiecare are un finisaj unic care le adaugă farmec și eleganță.
  • Plastic: Sunt fabricate din plastic durabil, care asigură durabilitate pe termen lung și rezistență la deteriorare. Poți fi sigur că acestea te vor servi mulți ani. Nu trebuie să vă faceți griji că vor fi doborate de un copil sau de un animal de companie - le puteți agăța cu ușurință de ramurile cele mai de jos.
  • Design unic: Fiecare are un finisaj unic care le conferă un caracter unic. Indiferent dacă preferați decorațiunile strălucitoare, mate sau cu sclipici, acest set vă va satisface așteptările.
Producător
Cod produs
80078
Metoda de ambalare
asamblat
numărul de piese din set
5
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
5
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
6,2
Diametru (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel