Brad artificial WINDY PEAK, 150 cm

  • Brad artificial WINDY PEAK, 150 cm
Brad artificial WINDY PEAK, 150 cm
Brad artificial WINDY PEAK, 150 cm
Brad artificial WINDY PEAK, 150 cm
Brad artificial WINDY PEAK, 150 cm
349,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Brad de Crăciun, înălțime 150 cm - perfect pentru casa ta pentru multe sărbători

  • Brad artificial de Crăciun, 150 cm: Acest brad artificial de 150 cm este perfect pentru decorarea interiorului in perioada sarbatorilor. Are frunze verzi dense care ii confera un aspect natural.
  • Dimensiuni: Bradul de Craciun are dimensiuni de 83 x 83 x 150 cm, ceea ce il face sa se incadreze perfect in majoritatea incaperilor si sa nu ocupe prea mult spatiu. Îl poți așeza liber în colțul camerei sau pe o comodă.
  • Plastic rezistent: Acest brad de Crăciun este fabricat din plastic de înaltă calitate, ceea ce îl face durabil și rezistent la deteriorare. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura de el mulți ani fără a fi nevoie să îl înlocuiți cu unul nou în fiecare an.
  • Design funcțional: Bradul de Crăciun are 24 de ramuri și 289 de vârfuri, ceea ce îl face dens și arată foarte natural. În plus, este pliabil în trei părți, ceea ce îl face mai ușor de depozitat și transportat.
  • Suport din oțel: Bradul de Crăciun vine cu un suport metalic care îl menține în poziție verticală. Suportul este realizat din oțel 8,8% și este foarte solid. Datorită acestui lucru, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la stabilitatea lui.
Cod produs
80111
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
83
Latime (cm)
83
Inaltime (cm)
150
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel