Pom de Crăciun cu crenguțe acoperite de zăpadă, 25 cm

  • Pom de Crăciun cu crenguțe acoperite de zăpadă, 25 cm
Pom de Crăciun cu crenguțe acoperite de zăpadă, 25 cm
Pom de Crăciun cu crenguțe acoperite de zăpadă, 25 cm
Pom de Crăciun cu crenguțe acoperite de zăpadă, 25 cm
Pom de Crăciun cu crenguțe acoperite de zăpadă, 25 cm
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Mini brad adorabil cu efect de zăpadă pentru o atmosferă confortabilă

  • Decor de Crăciun cu crengi acoperite de zăpadă, 25 cm: Acest decor fermecător va fi complementul perfect pentru interiorul dumneavoastră în sezonul sărbătorilor. Are 25 cm înălțime și este decorat cu ramuri acoperite de zăpadă, care îi adaugă farmec și caracter unic.
  • Dimensiuni: Bradul de Crăciun are dimensiuni de 26 x 26 x 27 cm, ceea ce îl face perfect pentru a fi așezat pe o masă, comodă sau alt mobilier. Datorita dimensiunilor sale compacte, il poti plasa practic oriunde in casa ta.
  • Culoare: Acest decor de Craciun este verde si alb, ceea ce ii confera un aspect elegant si modern. Culoarea albă se potrivește perfect cu alte decorațiuni de Crăciun și se potrivește cu diverse stiluri de interior.
  • Material: Bradul de Crăciun este realizat din plastic, ceea ce îl face durabil și ușor de curățat. . Plasticul este sigur și pentru copii și animale de companie.
  • Caracteristici suplimentare: Bradul de Crăciun are 21 de ramuri care pot fi desfăcute manual. Are si o baza din lemn care ii asigura stabilitatea si soliditatea. În plus, bradul de Crăciun este împodobit cu zăpadă artificială albă, ceea ce îi conferă un farmec de sărbătoare.
Cod produs
80114
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
26
Latime (cm)
26
Inaltime (cm)
27
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel