Glob de sticlă cu o casă de Crăciun din lemn, 12 cm

  • Glob de sticlă cu o casă de Crăciun din lemn, 12 cm
Glob de sticlă cu o casă de Crăciun din lemn, 12 cm
Glob de sticlă cu o casă de Crăciun din lemn, 12 cm
Glob de sticlă cu o casă de Crăciun din lemn, 12 cm
Glob de sticlă cu o casă de Crăciun din lemn, 12 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor unic de Crăciun: Glob de sticlă cu o casă de lemn, 12 cm

  • Glob de sticlă cu o casă de Crăciun din lemn: Această cupolă decorativă fermecătoare se potrivește perfect în atmosferă de Nașterea Domnului. Are dimensiuni de 7 x 7 x 11,5 cm si este realizata din MDF rezistent. Casa este vopsită în alb și roșu, ceea ce îi adaugă farmecul de Crăciun.
  • Materiale de înaltă calitate: Casa este realizată din MDF de înaltă calitate, cunoscută pentru durabilitatea și stabilitatea sa. Globul de sticlă asigură vizibilitatea casei, protejând-o în același timp de daune și praf. Această combinație perfectă de materiale garantează utilizarea pe termen lung a acestui produs.
  • Varietate de modele: Casa este disponibilă în trei variante diferite: Cu Moș Crăciun, un om de zăpadă și un ren . Fiecare dintre ele are o combinație unică de culori și modele, astfel încât să o poți asorta cu ușurință la interiorul sau colecția ta de decorațiuni de Crăciun.
  • Structură completă: Casa are o bază stabilă, care contrasteaza perfect cu culoarea intensa a casei. Globul de sticlă este transparent, ceea ce vă permite să admirați pe deplin interiorul. Acest produs elegant și atent lucrat va schimba cu siguranță aspectul interiorului dvs.
  • Dimensiuni: Casa are dimensiuni de 7 x 7 x 11,5 cm, ceea ce o face perfect proporțională și ușoară, se va potrivi pe un raft, comodă sau masă. Dimensiunea sa compactă vă va permite să îl mutați liber și să îl plasați oriunde pentru a crea o atmosferă festivă în casa dvs.
Producător
Cod produs
80126
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
7
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
11,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel