Brad artificial HELSINKI, 150 cm

  • Brad artificial HELSINKI, 150 cm
Brad artificial HELSINKI, 150 cm
Brad artificial HELSINKI, 150 cm
Brad artificial HELSINKI, 150 cm
Brad artificial HELSINKI, 150 cm
449,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Brad artificial - model HELSINKI, 150 cm inaltime

  • Brad artificial unic HELSINKI, 150 cm: Acest frumos brad artificial cu inaltimea de 150 cm este soluția perfectă pentru cei care apreciază confortul și durabilitatea.
  • Aspect natural datorită unui număr mare de ramuri: Bradul de Crăciun HELSINKI are până la 1.360 de ramuri, datorită cărora arată foarte natural și luxuriant. Materialul plastic face bradul foarte durabil și nu își pierde farmecul mulți ani.
  • Sistem practic de pliere:Arborele HELSINKI este format din trei părți care pot fi ușor asamblate și demontate. . Datorită acestui fapt, depozitarea lui după sărbători nu este o problemă, iar rearanjarea lui este rapidă și ușoară.
  • Bază metalică durabilă: Bradul de Crăciun are o bază metalică solidă, care îi asigură stabilitatea. Puteți fi sigur că bradul va sta drept pe tot parcursul sezonului de sărbători.
  • Calitate înaltă a manoperei: Fiecare parte a bradului HELSINKI este realizată din materiale durabile, cum ar fi plasticul, oțelul si polietilena. Datorită acestui fapt, bradul de Crăciun este extrem de rezistent la deteriorare și păstrarea lui curată este foarte ușoară.
Cod produs
80127
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
128
Latime (cm)
128
Inaltime (cm)
150
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel