Lumanare parfumata cu con decorativ, Ø 7 cm

  • Lumanare parfumata cu con decorativ, Ø 7 cm
Lumanare parfumata cu con decorativ, Ø 7 cm
Lumanare parfumata cu con decorativ, Ø 7 cm
Lumanare parfumata cu con decorativ, Ø 7 cm
Lumanare parfumata cu con decorativ, Ø 7 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Accent parfumat al interiorului: Lumânare decorativă, diametru 7 cm

  • Lumânare parfumată decorativă, Ø 7 cm: Această frumoasă lumânare parfumată cu un diametru de 7 cm va fi un plus grozav pentru interiorul dvs. Fabricata din sticla, are un con de pin decorativ care ii confera un aspect unic.
  • Dimensiuni: 7 x 7 x 8,4 cm: Lumanarea are dimensiunea perfecta pentru a o aseza pe o masa, comoda sau raft. Dimensiunile sale mici vă permit să o plasați cu ușurință oriunde în casă.
  • 90% parafină + 10% ceară vegetală: Această lumânare este realizată dintr-un amestec de înaltă calitate de 90% parafină și 10% ceară vegetală. Datorită acesteia, are un timp de ardere mai lung (15 ore).
  • Greutate ceară: 140g:Lumânarea conține 140g de ceară, ceea ce asigură o lungă durată. -utilizare pe termen. Vă puteți bucura de parfumul său plăcut timp de multe ore.
  • Fitil din bumbac: Ceara este aprinsă cu ajutorul unui fitil din bumbac, care asigură arderea uniformă și minimizează fumul. Acest lucru face ca interiorul tău să fie mereu curat și plăcut.
Producător
Cod produs
80143
Timp de ardere
15 h
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
7
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
8,4
Diametru (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel