Traversa de masă din blană, 45 x 150 cm

  • Traversa de masă din blană, 45 x 150 cm
Traversa de masă din blană, 45 x 150 cm
Traversa de masă din blană, 45 x 150 cm
Traversa de masă din blană, 45 x 150 cm
Traversa de masă din blană, 45 x 150 cm
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Traversa de masă exclusiva din blană artificială - perfecta pentru o masă lungă de 150 cm

  • Traversa de masă din blană: Acesta traversa de masă cu blană de 45 x 150 cm este perfecta. Accesoriu interior care va adăuga eleganță și confort mesei tale.
  • Confecționata din acril: Traversa de masă este realizata din acril de înaltă calitate, care îi garantează durabilitatea și rezistența la deteriorare.
  • < li>Peri densi: Țesătura folosită pentru producere are un gramaj de 750 g/m², ceea ce înseamnă că este dens și moale la atingere, asigurând o experiență plăcută în timpul utilizării.
  • Îngrijire ușoară : Traversa de masă poate fi spălata manual sau ștearsa cu o cârpă umedă, făcând menținerea curată ușoară și convenabilă.
  • Efect suplimentar : Blana albă a traversei de masă este decorată cu sclipici argintiu, ceea ce îi conferă un aspect elegant și unic, perfecta pentru o cină festivă de Crăciun.
Producător
Cod produs
80158
Fabric weight (g/m²)
750
Instructiuni de spalare
nu spala
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
acril
Lungime (cm)
150
Latime (cm)
45
Inaltime (cm)
0,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel