Individual de iuta cu stele, 45 x 30 cm

  • Individual de iuta cu stele, 45 x 30 cm
Individual de iuta cu stele, 45 x 30 cm
Individual de iuta cu stele, 45 x 30 cm
Individual de iuta cu stele, 45 x 30 cm
Individual de iuta cu stele, 45 x 30 cm
44,99 RON
27,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (17,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Individual din iută ecologică cu model de stele - perfect pentru o masă de Crăciun

  • Individual din iută cu stele: Individual din iută naturală, dimensiuni 45 x 30 cm. Se potrivește perfect cu interioarele în stil rustic și boho. Fabricat din material de înaltă calitate, care este durabil și ușor de păstrat curat. Protejează perfect suprafața mesei împotriva petelor și zgârieturilor. Decorat cu stele albe pictate manual și fulgi de nea, adaugă farmec și o atmosferă festivă. Poate fi folosit atat in fiecare zi cat si pentru ocazii speciale.
  • Dimensiuni 45 x 30 cm: Individualul are dimensiunea perfectă pentru a ține o farfurie, pahar și tacâmuri. Datorită acestui fapt, oferă spațiu adecvat pe masă și o protejează de murdărie.
  • Iuta: Este realizat din iută naturală, care este ecologică și ecologică. Acest material este, de asemenea, foarte durabil și rezistent la deteriorare, ceea ce garantează utilizarea pe termen lung a produsului.
  • Decorări suplimentare: Este decorat cu stele albe și fulgi de nea pictate manual. . Această decorare subtilă conferă un aspect unic și o face un element decorativ atractiv pe masă.
  • Îngrijire ușoară: Este ușor de păstrat curat, doar ștergeți-l cu un cârpă umedă sau scuturați orice particule mici de pe el. Materialul din iută este rezistent la pete și nu își pierde proprietățile nici după spălări repetate.
Producător
Cod produs
80163
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
iută
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
0,4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel