Ren de pluș, 35 cm

  • Ren de pluș, 35 cm
Ren de pluș, 35 cm
Ren de pluș, 35 cm
Ren de pluș, 35 cm
Ren de pluș, 35 cm
Ren de pluș, 35 cm
Ren de pluș, 35 cm
Ren de pluș, 35 cm
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ren de pluș cu o pălărie de iarnă - cadoul perfect de Crăciun

  • Ren de plus cu o pălărie: Această jucărie adorabilă de pluș este cadoul perfect pentru copii și adulți . Fabricat din poliester moale, oferă o plăcere extraordinară la atingere. Renul are 35 cm înălțime și este decorat cu o pălărie colorată.
  • Dimensiuni: 25 x 12 x 35 cm. Acest ren de pluș are dimensiunea potrivită pentru a sta pe un raft sau pentru a fi un tovarăș de joacă.
  • Maro cu detalii aurii: Jucăria de pluș are culori discrete, iar pălăria și eșarfa roșii te vor face să simți atmosfera solemnă.
  • Material:
  • strong> Fabricat din poliester de înaltă calitate, acest ren de pluș este moale și plăcut la atingere. Acest lucru îl face nu numai un însoțitor excelent de îmbrățișare, ci și un produs durabil, care poate fi folosit mulți ani.
  • Diferite variante: Acest ren de pluș este disponibil în diferite variante de culoare. Alege un ren în culoarea ta preferată sau creează o colecție distractivă de ren în diferite culori.
Producător
Cod produs
80164
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
35
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel