Lumanari parfumate de Craciun, 3 buc.

  • Lumanari parfumate de Craciun, 3 buc.
Lumanari parfumate de Craciun, 3 buc.
Lumanari parfumate de Craciun, 3 buc.
Lumanari parfumate de Craciun, 3 buc.
Lumanari parfumate de Craciun, 3 buc.
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de lumânări aromate de Crăciun - 3 bucăți

  • Lumânări parfumate de Crăciun, 3 bucăți: Bucurați-vă de aroma magică a Crăciunului cu aceste frumoase lumânări de Crăciun. Au dimensiuni de 5,5 x 5,5 x 6,5 cm și sunt realizate din sticlă de înaltă calitate. Designul lor elegant și forma unui decor de Crăciun vor adăuga farmec și atmosferă interiorului tău.
  • Timp de ardere: 12 ore: Aceste lumânări parfumate au o ardere de lungă durată - până la 12 ore! Datorită acestui lucru, vă veți putea bucura de mirosurile lor relaxante pentru multe seri.
  • Amestec de parafină: Aceste lumânări sunt fabricate din parafină de înaltă calitate, care garantează o ardere curată și uniformă. . În plus, materialul folosit este ecologic.
  • Fitil din bumbac: Lumânările sunt echipate cu fitil din bumbac care permite arderea uniformă și aprinderea ușoară. Datorită lor, poți fi sigur că folosești aceste produse.
  • Adaos parfumat: Lumânarea conține un parfum delicat de Crăciun care va adăuga o atmosferă unică casei tale. Datorită acestui lucru, vei putea crea o atmosferă solemnă și te vei relaxa iarna.
Producător
Cod produs
80173
Timp de ardere
12 h
Metoda de ambalare
asamblat
numărul de piese din set
3
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
5,5
Latime (cm)
5,5
Inaltime (cm)
6,5
Diametru (cm)
5,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel