Coronita de Craciun cu lumanare, 210 gr

  • Coronita de Craciun cu lumanare, 210 gr
Coronita de Craciun cu lumanare, 210 gr
Coronita de Craciun cu lumanare, 210 gr
Coronita de Craciun cu lumanare, 210 gr
Coronita de Craciun cu lumanare, 210 gr
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coronita decorativă unică cu lumânare - soluția perfectă pentru Crăciun, 210 gr

  • Coronita de Crăciun cu lumânare, 210 g: Această coronita de Crăciun este o solutie de incalzire si iluminare a interiorului in spiritul Craciunului. Este decorata cu parfum si decoratiuni care vor adauga magie casei tale.
  • Dimensiuni: Diametru 8 cm si inaltime 9 cm. Decorul are dimensiuni compacte, ceea ce o face perfecta pentru a fi așezata pe o masă sau ca decor pe o comodă.
  • Culori de Crăciun: Acest decor frumos este decorat în culori de Crăciun. - este disponibilă în două versiuni de culori.
  • Materiale: Lumânarea este realizată din sticlă și ceară de înaltă calitate. Este decorata cu frunziș presărat cu zăpadă artificială. Fitilele pentru lumânare sunt din bumbac.
  • Timp lung de ardere: Această lumânare are un timp de ardere lung, de până la 30 de ore. Vă veți putea bucura de parfumul său plăcut pentru multe seri.
Producător
Cod produs
80174
Timp de ardere
35 h
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
9
Diametru (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel