Ghirlanda LED, cai

  • Ghirlanda LED, cai
Ghirlanda LED, cai
Ghirlanda LED, cai
Ghirlanda LED, cai
Ghirlanda LED, cai
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de Crăciun - Ghirlandă cu LED-uri cai

  • Girlandă cu LED-uri multicolore cai: Această ghirlandă fermecătoare cu LED este soluția perfectă pentru a adăuga puțină magie și lumină pentru interiorul dvs. Are dimensiuni de 165 x 4,5 x 5,5 cm, asa ca o poti aseza cu usurinta oriunde.
  • 10 LED-uri alb cald:Girlanda este echipată cu 10 LED-uri care emit lumină plăcută, caldă. Datorită acestui lucru, puteți crea o atmosferă confortabilă în casa dvs.
  • Efect de lumină constantă: Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lumina intermitentă. Această ghirlandă are un efect de lumină constant care adaugă farmec și pace interiorului tău.
  • Alimentata cu baterie: Această ghirlandă este alimentată cu baterie, oferindu-vă mai multă flexibilitate în plasare. Necesita 2 baterii AA (nu sunt incluse).
  • Materiale de înaltă calitate:Girlanda conferă un aspect natural și rustic. În plus, materialele folosite în producție sunt PVC, cuprul și policarbonatul, care asigură durabilitate și utilizare pe termen lung.
Cod produs
80195
Baterii
neincluse
colour temperature
warm white
Lungime cablu
30 cm
Sursa de putere
baterii
numărul de LED-uri
10
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
165
Latime (cm)
4,5
Inaltime (cm)
5,5
IP
20
Battery Type
2 x AA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel