Decor luminos exterior, iglu acrilic, 70 LED-uri

  • Decor luminos exterior, iglu acrilic, 70 LED-uri
Decor luminos exterior, iglu acrilic, 70 LED-uri
Decor luminos exterior, iglu acrilic, 70 LED-uri
Decor luminos exterior, iglu acrilic, 70 LED-uri
Decor luminos exterior, iglu acrilic, 70 LED-uri
369,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Afișează atmosfera de Crăciun cu un iglu din acrilic în aer liber cu 70 de LED-uri

  • Decor unic în aer liber: Această decorație cu lumină iglu este modalitatea perfectă de a crea o atmosfera magica in gradina ta sau pe terasa. Adaugă farmec și un caracter unic oricărui spațiu.
  • Iluminare eficientă: Setul conține până la 70 de LED-uri albe care emit lumină rece. Acest lucru face decorul perfect vizibil în întuneric, creând un efect vizual uimitor.
  • Material durabil: Este realizat din acril de înaltă calitate, care este rezistent la condițiile meteorologice, cum ar fi ca ploaie, zăpadă sau lumina soarelui. Datorită acestui fapt, vă puteți bucura de decor pentru mai multe anotimpuri.
  • Instalare ușoară: Lungimea cablului de alimentare este de 5 metri, ceea ce vă oferă o mare libertate în așezarea decorului în locul ales. În plus, decorul este alimentat de un adaptor cu o tensiune de 4,5V și o putere de 2,7W, ceea ce îl face sigur de utilizat.
  • Multe posibilități de utilizare: Decorul va fi perfect nu numai ca decor de gradina sau terasa, ci si ca decor pentru petreceri in aer liber sau diverse tipuri de evenimente. De asemenea, îl poți folosi în interiorul casei pentru a crea un iluminat atmosferic în sufragerie, dormitor sau coridor.
Cod produs
80197
colour temperature
cool white
Putere (W)
2,7 W
Lungime cablu
500 cm
Sursa de putere
la retea
numărul de LED-uri
70
Metoda de ambalare
asamblat
culoarea cablului
transparent
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
acril
Lungime (cm)
39
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
30,9
IP
44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel