Moș Crăciun cu picioarele lungi

  • Moș Crăciun cu picioarele lungi
Moș Crăciun cu picioarele lungi
Moș Crăciun cu picioarele lungi
Moș Crăciun cu picioarele lungi
Moș Crăciun cu picioarele lungi
179,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de Crăciun - Moș Crăciun cu picioare reglabile

  • Moș Crăciun cu picioare extensibile: Acest Moș Crăciun fermecător este decorul perfect pentru sărbători. Are dimensiuni de 23 x 13 x 78 cm si este confectionat din poliester de inalta calitate, ceea ce asigura durabilitate. Moș Crăciun are picioare extensibile, astfel încât să-l poți așeza pe un raft sau pe pervaz, oferind interiorului o atmosferă de Crăciun.
  • Dimensiuni: Moș Crăciun are dimensiuni de 23 x 13 x 78 cm, ceea ce îl face dimensiunea perfectă. de așezat pe un raft, comodă sau pervaz. De asemenea, îl poți așeza pe masă ca element central al decorațiunii de Crăciun.
  • Informații suplimentare: Moș Crăciun este realizat din poliester, ceea ce îl face ușor de păstrat curat. Picioarele lui Moș Crăciun sunt din metal, ceea ce garantează stabilitate și durabilitate.
Producător
Cod produs
80210
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
78
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel