Scenă de Crăciun, din lemn

  • Scenă de Crăciun, din lemn
Scenă de Crăciun, din lemn
Scenă de Crăciun, din lemn
Scenă de Crăciun, din lemn
Scenă de Crăciun, din lemn
Scenă de Crăciun, din lemn
Scenă de Crăciun, din lemn
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Scena unică de Crăciun din lemn pentru o atmosferă magică de Crăciun

  • Decor unic de Crăciun: Scena de Crăciun este modalitatea perfectă de a adăuga magie și atmosferă de Crăciun în interiorul tău. Extrem de fermecător și realizat din lemn, va fi un element decorativ perfect în casa ta.
  • Detalii frumoase: Această scenă de Crăciun din lemn încântă prin detaliile sale frumoase. De la figuri realizate cu precizie până la elemente sculptate cu atenție, fiecare detaliu este rafinat, ceea ce îi conferă un caracter unic.
  • Scena a fost realizată din lemn de înaltă calitate, care nu numai că îi conferă durabilitate și stabilitate, dar adaugă și farmec natural. Lemnul este un material ecologic și plăcut la atingere, ceea ce face acest decor și mai unic.
  • Dimensiuni: Scena de Crăciun are dimensiunile de 20 x 8 x 19,5 cm. .< /li>
Cod produs
80214
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
19,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel