Lumanare gel cu model de Craciun, 90 g

  • Lumanare gel cu model de Craciun, 90 g
Lumanare gel cu model de Craciun, 90 g
Lumanare gel cu model de Craciun, 90 g
Lumanare gel cu model de Craciun, 90 g
Lumanare gel cu model de Craciun, 90 g
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Iluminare unică, de Crăciun - lumânare gel cu modele de Crăciun

  • Lumânare gel cu model de Crăciun: Această lumânare gel interesantă de 90 g este un plus perfect pentru Crăciun. Diametrul său este de 8,8 cm și înălțimea de 10 cm, ceea ce o face compactă și convenabilă de utilizat.
  • Decorări încorporate în gel:Lumânarea are un model foarte interesant, care va aduce o stare de sărbătoare în casa ta. Între pereții de sticlă ai borcanului se află decorațiuni naturale de iarnă - crenguțe și conuri de pin - înglobate în gel transparent. Acest lucru face ca decorul să pară tridimensional.
  • Sticlă: Lumânarea este plasată într-un recipient din sticlă durabil și estetic, care protejează flacăra și face lumânarea sigură de utilizat. < li>Timp de ardere: Timpul de ardere a acestei mici lumânări este de aproximativ 12 ore. Datorită acestui fapt, te poți bucura de lumina sa plăcută pentru multe seri.
  • Compoziție: Lumânarea este realizată 100% din parafină, ceea ce garantează o ardere curată și uniformă. Pentru producție a fost folosit și un fitil din bumbac, care asigură stabilitatea flăcării. În plus, lumânarea nu are miros, așa că nu deranjează alte arome din casa ta.
Producător
Cod produs
80231
Timp de ardere
12 h
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
8,8
Latime (cm)
8,8
Inaltime (cm)
10
Diametru (cm)
8,8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel