Figurină vulpe arctică acoperită cu poliester, 26 cm

  • Figurină vulpe arctică acoperită cu poliester, 26 cm
Figurină vulpe arctică acoperită cu poliester, 26 cm
Figurină vulpe arctică acoperită cu poliester, 26 cm
Figurină vulpe arctică acoperită cu poliester, 26 cm
Figurină vulpe arctică acoperită cu poliester, 26 cm
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Figurină unică vulpe arctică de Crăciun, perfectă pentru decorarea Crăciunului

  • Figurină vulpe arctică acoperită cu poliester: Această figurină adorabilă înfățișează o vulpe arctică și este acoperită cu poliester de înaltă calitate, ceea ce o face moale și delicată. Perfectă ca decor pentru orice interior, adăugând un accent plăcut.
  • Dimensiuni: 26 x 12 x 26 cm: Figurina are dimensiunea perfectă pentru a se potrivi în diverse spații. Înălțimea sa este de 26 cm, lățimea 12 cm și adâncimea 26 cm, astfel încât poate fi amplasată cu ușurință pe un raft, birou sau comodă.
  • Culoare albă:Figurina are o culoare albă elegantă, care adaugă puritate și prospețime. Se potrivește diverselor stiluri de interior, de la modern la clasic, și se potrivește bine cu alte elemente decorative.
  • Material: Figurina este realizată din poliester rezistent, ceea ce îi asigură durabilitatea și durata îndelungată de viata. Acest material este, de asemenea, ușor de curățat, ceea ce face mai ușoară păstrarea figurinei în stare perfectă.
  • Excelent ca idee de cadou: Figurina vulpe arctică este cadoul perfect de Crăciun - este un accesoriu fermecător care este asociat cu Crăciunul.
Producător
Cod produs
80234
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
26
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel