Coronita de Crăciun cu lumânare, 270 g

  • Coronita de Crăciun cu lumânare, 270 g
Coronita de Crăciun cu lumânare, 270 g
Coronita de Crăciun cu lumânare, 270 g
Coronita de Crăciun cu lumânare, 270 g
Coronita de Crăciun cu lumânare, 270 g
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coronita decorativă unică de Crăciun cu lumânare parfumată, 270 g

  • Coronita de Crăciun cu lumânare, 210 g: Această coronita de Crăciun este soluția perfectă pentru a decora si lumina masa in spiritul Craciunului.Este impodobita cu decoratiuni de iarna care vor adauga magie casei tale.
  • Dimensiuni: Diametru 10 cm si inaltime 10 cm. Decorul are dimensiuni compacte, ceea ce îl face perfect pentru a fi așezat pe o masă sau ca decor pe o comodă.
  • Culori de Crăciun: Acest decor frumos este decorat în culori de Crăciun - este disponibilă în două versiuni de culoare.
  • Materiale: Lumânarea este realizată din sticlă și ceară de înaltă calitate.Este decorată cu frunze presărate cu zăpadă artificială. Fitilele lumânării sunt din bumbac.
  • Timp lung de ardere:
  • strong>Această lumânare are un timp lung de ardere de până la 35 de ore. Vă veți putea bucura de parfumul său plăcut pentru multe seri .
"
Producător
Cod produs
80237
Timp de ardere
30 h
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
10
Diametru (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel