Lumanare con, 15,5 cm

  • Lumanare con, 15,5 cm
Lumanare con, 15,5 cm
Lumanare con, 15,5 cm
Lumanare con, 15,5 cm
Lumanare con, 15,5 cm
Lumanare con, 15,5 cm
Lumanare con, 15,5 cm
Lumanare con, 15,5 cm
Lumanare con, 15,5 cm
Lumanare con, 15,5 cm
Lumanare con, 15,5 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumânare în formă de con de pin - perfectă pentru masa de Crăciun

  • Lumânare con: Această lumânare fermecătoare în formă de con de pin este elementul decorativ perfect pentru interiorul dvs. Dimensiunile sunt 13,5 x 13,5 x 15,5 cm, asa ca o puteti amplasa cu usurinta oriunde.
  • Material: Lumânarea este realizată din parafină de înaltă calitate, care garantează o ardere de lungă durată.
  • Timp de ardere lung: Această lumânare are un timp de ardere lung - până la 30 de ore. Vă oferă posibilitatea de a crea o atmosferă magică timp de multe ore, atunci când o opriți - va rămâne un frumos decor interior de iarnă.
  • Date tehnice detaliate:Lumanarea con este realizata 100% din parafina, cu o greutate de 560g. Pentru producție a fost folosit un fitil din bumbac, care garantează o ardere stabilă și uniformă. Este inodora, astfel încât poate fi folosit cu succes în încăperi în care mirosurile pot deranja.
  • Atenție la detalii: Lumânarea este realizată complex, reflectând perfect forma unui con de pin natural. În plus, conul de pin de ceară arată ca și cum ar fi stropit cu zăpadă - este un detaliu uimitor.
Producător
Cod produs
80238
Timp de ardere
30 h
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
parafină
Lungime (cm)
13,5
Latime (cm)
13,5
Inaltime (cm)
15,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel