Crenguta de Crăciun cu un loc pentru lumânare

  • Crenguta de Crăciun cu un loc pentru lumânare
Crenguta de Crăciun cu un loc pentru lumânare
Crenguta de Crăciun cu un loc pentru lumânare
Crenguta de Crăciun cu un loc pentru lumânare
Crenguta de Crăciun cu un loc pentru lumânare
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de Crăciun - decor cu un loc pentru o lumânare

  • Decor de Crăciun cu un loc pentru o lumânare: Acest frumos decor de Crăciun este completarea perfectă pentru casa ta în perioada sărbătorilor. Din lemn, dimensiunile sale sunt 20 x 8 x 20 cm, ceea ce o face să se potrivească perfect pe orice masă sau comodă.
  • Multicolor: Decorul de Crăciun este decorat cu verde, crengi și decorațiuni roșii și conuri de pin, care adaugă bucurie și o atmosferă festivă la interior. Veți găsi crenguțe, ace de pin verde și frunze de iluș cu efect de zăpadă. În plus, este decorata cu conuri de pin și fructe de pădure roșii strălucitoare.
  • Confecționata din lemn: Decorul este realizat din crenguțe de lemn, ceea ce îl face durabil și solid. Datorită acestui lucru, vă veți putea bucura de el mulți ani.
  • Accesorii practice:Decorul de Crăciun are în centru un spatiu transparent pentru lumanare, care vă permite să creați un atmosfera romantica si magica in casa dvs. Suportul asigura stabilitate si siguranta in timpul utilizarii.
  • Dimensiuni: Decoratia masoara 20 x 8 x 20 cm. Datorită acestui lucru, o puteți așeza pe o masă, o comodă sau pe un pervaz, adăugând farmec de Crăciun în interior. Când așezați un decor cu o lumânare pe fereastră, amintiți-vă despre siguranță - dacă aveți perdele, este mai bine să nu folosiți flacără deschisă în apropierea acestora.
Producător
Cod produs
80241
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel