Farfurie decorativa de Craciun, Ø 33 cm

  • Farfurie decorativa de Craciun, Ø 33 cm
Farfurie decorativa de Craciun, Ø 33 cm
Farfurie decorativa de Craciun, Ø 33 cm
Farfurie decorativa de Craciun, Ø 33 cm
Farfurie decorativa de Craciun, Ø 33 cm
49,99 RON
31,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 36% (18,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

De neînlocuit în perioada sărbătorilor - o farfurie decorativă elegantă cu diametrul de 33 cm

  • Farfurie unică de Crăciun: Această farfurie decorativă de Crăciun este soluția perfectă pentru a adăuga farmec și eleganță la masa ta. Cu ajutorul ei, veți crea o atmosferă unică în timpul întâlnirilor și petrecerilor de familie.
  • Plastic durabil: Fabricata din plastic de înaltă calitate, această farfurie de bază nu este doar frumoasă, ci și durabilă. Datorită acestui fapt, vă veți putea bucura de ea în multe perioade de sărbători.
  • O varietate de culori din care să alegeți:Sunt disponibile în trei culori diferite - argintiu, auriu și roșu. Așa că o puteți ajusta la preferințele sau stilul de decor.
  • Ușor de păstrat curata: Nu trebuie să vă faceți griji că se va murdării în timpul petrecerilor și meselor. Doar ștergeți-o cu o cârpă umedă și va fi la fel.
  • Dimensiuni potrivite pentru majoritatea farfuriilor: Cu un diametru de 33 cm, aceasta se potrivește cu majoritatea farfuriilor, asigurând o aranjare stabilă și estetică a vaselor pe masă .
Producător
Cod produs
80244
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
33
Latime (cm)
33
Inaltime (cm)
1,6
Diametru (cm)
33
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel