Coronita de Craciun cu conuri, Ø 30 cm

  • Coronita de Craciun cu conuri, Ø 30 cm
Coronita de Craciun cu conuri, Ø 30 cm
Coronita de Craciun cu conuri, Ø 30 cm
Coronita de Craciun cu conuri, Ø 30 cm
Coronita de Craciun cu conuri, Ø 30 cm
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coronita unică de iarnă cu conuri de pin - perfectă pentru Crăciun, 30 cm în diametru

  • Coronita de Crăciun cu conuri de pin: Această coroană frumoasă de Crăciun cu un diametru de 30 cm va fi un plus perfect pentru interiorul dvs. Realizată din lemn, are conuri naturale care îi conferă farmec și caracter.
  • Design unic: A fost realizată cu grijă pentru a crea o compoziție armonioasă de culori și texturi. Aspectul său solemn și festiv o face să se potrivească în diverse stiluri de decorațiuni interioare.
  • Materiale durabile: Este realizată din materiale de înaltă calitate, cum ar fi lemnul și poliesterul. Datorită acestui fapt, este durabilă și rezistentă la deteriorare.
  • Accente suplimentare: Este decorată cu conuri de pin naturale, frunze de ilfin, globulete strălucitoare și stele strălucitoare - toate acestea adaugă farmec autentic pentru ea.
  • Asamblare ușoară: Datorită dimensiunilor adecvate (32 x 8 x 32 cm), această coronita poate fi montată cu ușurință pe o ușă sau pe perete agatand-o pe un cârlig. O poți folosi și ca decor pe masă sau pe șemineu.
Producător
Cod produs
80260
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
32
Diametru (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel