Ornament Moș Crăciun pe leagăn

  • Ornament Moș Crăciun pe leagăn
Ornament Moș Crăciun pe leagăn
Ornament Moș Crăciun pe leagăn
Ornament Moș Crăciun pe leagăn
Ornament Moș Crăciun pe leagăn
189,99 RON
159,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 16% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de Crăciun - Moș Crăciun pe leagăn cu efect de lumină

  • Decor luminoasă cu Moș Crăciun pe leagăn: Această decorație luminoasă fermecătoare în formă de Moș Crăciun pe leagăn va fi un plus perfect pentru interiorul tău. Are dimensiunile 24,5 x 13 x 70 cm și este fabricat din poliester rezistent.
  • Efecte de iluminare colorate: Acest decor este echipat cu lumini LED colorate și va crea o atmosferă plăcută în cameră. Culorile becurilor se schimbă și pâlpâie, adăugând magie interiorului tău.
  • Baterie: Decorul funcționează cu baterii - aveți nevoie de 3 baterii AA/LR06 (nu sunt incluse). Datorită acestui fapt, îl puteți plasa oriunde fără a fi nevoie să îl conectați la o priză.
  • Design multicolor: Acest ornament este multicolor, ceea ce îl face și mai festiv. Culorile sale schimbătoare vor adăuga magie și bucurie interiorului tău.
  • Gadget distractiv: Moș Crăciun este un personaj clasic de Crăciun, dar faptul că stă pe un leagăn îi conferă un caracter vesel și amuzant.
Cod produs
80265
Caracteristici suplimentare
LED
,
cu sunete
Baterii
neincluse
Sursa de putere
baterii
numărul de LED-uri
30
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
31,5
Latime (cm)
26,5
Inaltime (cm)
26
Battery Type
3 x AA
electroreport
a
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel