Fundite decorative din iută și poliester, 10 x 12 cm, 3 buc.

  • Fundite decorative din iută și poliester, 10 x 12 cm, 3 buc.
Fundite decorative din iută și poliester, 10 x 12 cm, 3 buc.
Fundite decorative din iută și poliester, 10 x 12 cm, 3 buc.
Fundite decorative din iută și poliester, 10 x 12 cm, 3 buc.
Fundite decorative din iută și poliester, 10 x 12 cm, 3 buc.
36,99 RON
25,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 30% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fundite de Crăciun de cea mai bună calitate din iută și poliester - perfecte pentru decorarea cadourilor

  • Fundite decorative din iută și poliester: Fabricate din iută și poliester de înaltă calitate, aceste fundite decorative vor adăuga farmec și eleganță interioarelor dvs. Perfecte pentru decorarea cadourilor, decorațiunilor de Crăciun sau ca element de decor de masă. Funditele măsoară 10 x 12 cm, ceea ce le face suficient de mari pentru a atrage atenția, dar în același timp nu domină întreaga compoziție.
  • Material durabil: Funditele sunt fabricate din iută și poliester durabil, ceea ce garantează utilizarea lor pe termen lung. Aceste materiale sunt rezistente la deteriorare, ceea ce face ca ele să arate frumos pentru o lungă perioadă de timp.
  • Ușor de utilizat: Funditele sunt foarte ușor de asamblat și dezasamblat. Datorită acestui fapt, le puteți atașa cu ușurință la cadouri, ramuri de pom de Crăciun sau alte elemente decorative.
  • Multifuncționale: Funditele decorative pot fi folosite în diverse scopuri. Le poți folosi pentru a decora cadouri pentru diverse ocazii, precum zile de naștere, sărbători sau petreceri. Ele pot servi și o funcție decorativă în casa dvs., adăugând farmec și eleganță interiorului.
  • Culoare rosie: Funditele sunt roșii, ceea ce le face să pară foarte solemne și vesele. Vor fi un decor grozav de Crăciun.
Producător
Cod produs
80267
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
1
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel