Ghirlandă pentru scări, 2 m

  • Ghirlandă pentru scări, 2 m
Ghirlandă pentru scări, 2 m
Ghirlandă pentru scări, 2 m
Ghirlandă pentru scări, 2 m
Ghirlandă pentru scări, 2 m
209,99 RON
169,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 19% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de Crăciun - ghirlandă de scări cu globulete, 2 m

  • Girlandă pentru scări, cu globulete, 2 m: Această ghirlandă frumoasă va fi completarea perfectă a scărilor tale și nu numai, oferind casei tale un aspect festiv. Are 2 metri lungime și printre ramurile verzi veți găsi multe globulete roșii.
  • Dimensiuni: Ghirlanda măsoară 25 x 25 x 200 cm, ceea ce o face perfectă pentru scări de diferite dimensiuni.
  • Multicolor: Globuletele de pe ghirlandă au finisaje diferite, datorită cărora ghirlanda arată unic, deși designul său este foarte consistent.
  • Plastic: Ghirlanda este realizată din plastic durabil, care este rezistent la deteriorare și asigură o utilizare pe termen lung.
  • Decoruri bogate: Ghirlanda include 8 seturi de frunze, 8 seturi de frunze de ilucină, 8 bucăți de conuri de pin sclipici, 2 globuri de plastic roșu strălucitor de 80 mm, 2 globuri de plastic roșu mat de 80 mm, 3 globuri de plastic roșu strălucitor cu diametrul de 60 mm, 3 globuri de plastic roșu mat cu diametrul de 60 mm și 4 seturi de boabe roșii de îngheț.
Producător
Cod produs
80271
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
200
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel