Instalatie de exterior, sub forma de spirala, 432 LED-uri

  • Instalatie de exterior, sub forma de spirala, 432 LED-uri
Instalatie de exterior, sub forma de spirala, 432 LED-uri
Instalatie de exterior, sub forma de spirala, 432 LED-uri
Instalatie de exterior, sub forma de spirala, 432 LED-uri
Instalatie de exterior, sub forma de spirala, 432 LED-uri
329,99 RON
269,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de Crăciun iluminat - ghirlandă spirală cu 432 LED-uri

  • Decor de Crăciun iluminat - ghirlandă spirală cu 432 LED-uri: Această ghirlandă luminoasă în spirală este un plus perfect pentru decorațiunile tale de Crăciun în aer liber. Există până la 432 de LED-uri care emit lumină puternică.
  • Dimensiuni: 2400 x 1,2 x 1,2 cm: Ghirlanda are 24 m lungime si diametrul ei 1,2 cm. Datorită dimensiunilor sale, poate fi agățata cu ușurință de un copac sau de balustradă pentru a crea un iluminat frumos de Crăciun.
  • Culoare: alb: Ghirlanda are LED-uri albe care dau efectul de lumină curată și strălucitoare. Este soluția perfectă pentru a crea o atmosferă festivă atât în ​​exterior, cât și în interiorul casei tale.
  • Plastic: Este realizată din plastic durabil și rezistent la intemperii. Datorită acestui fapt, poate fi folosita în aer liber fără teama de deteriorare.
  • Sursa de alimentare: Ghirlanda vine cu o sursă de alimentare de tip E, pe care o puteți conecta direct la priză. Nu aveți nevoie de baterii suplimentare sau alte surse de alimentare.
Cod produs
80304
colour temperature
warm white
Lungime cablu
150cm
Sursa de putere
la retea
numărul de LED-uri
432
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
2400
Latime (cm)
1,2
Inaltime (cm)
1,2
IP
44
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel