Lumanare parfumata eleganta din sticla, 9 cm

  • Lumanare parfumata eleganta din sticla, 9 cm
Lumanare parfumata eleganta din sticla, 9 cm
Lumanare parfumata eleganta din sticla, 9 cm
Lumanare parfumata eleganta din sticla, 9 cm
Lumanare parfumata eleganta din sticla, 9 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumanare parfumata intr-un vas de sticla cu capac - diverse arome

  • Lumanare parfumata in sticla, 9 cm: O lumanare parfumata eleganta asezata intr-un vas de sticla transparenta cu dimensiunile de 9 x 9 x 9 cm. Perfect pentru a crea o atmosferă confortabilă în orice cameră.
  • Trei arome diferite: Lumânarea este disponibilă în trei arome diferite: alb - căderea zăpezii, șampanie argintie - mesteacăn și gri deschis - Briza de gheață. Fiecare dintre ele are propria sa notă unică care vă va pune într-o anumită dispoziție.
  • Greutate ceară: 315 grame: Conținutul de ceară din lumânare este de 315 grame, ceea ce asigură o lungă durată. -ardere de durata.
  • Fara decoratiuni pe capac: Capacul lumanarii este neted, fara decoratiuni suplimentare, ceea ce adauga un caracter minimalist si elegant. Vasul de sticlă în care este plasată lumânarea este un decor datorită modelului său canelat.
  • Versatilitate de utilizare: Datorită designului său neutru și a varietății de arome, lumânarea este perfectă atât pentru uz zilnic cât și pentru ocazii speciale.
Cod produs
81281
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
parafină
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
8,5
Diametru (cm)
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel