Set trei lumanari, 7 cm

  • Set trei lumanari, 7 cm
Set trei lumanari, 7 cm
Set trei lumanari, 7 cm
Set trei lumanari, 7 cm
Set trei lumanari, 7 cm
59,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de trei lumânări albe - eleganță și atmosferă într-una

  • Set de trei lumânări: Setul include trei lumânări albe de 5 x 5 x 7,5 cm fiecare, ambalate cu grijă într-o tavă de hârtie și învelite în folie. Perfecte pentru a crea o atmosferă confortabilă acasă.
  • Greutate și dimensiuni: Fiecare lumânare cântărește 110 grame, ceea ce asigură o ardere de lungă durată și uniformă. Sunt compacte, astfel încât le puteți găsi cu ușurință un loc pe o masă sau pe raft.
  • Culoarea albă: Culoarea albă universală a lumânărilor le face să se potrivească în orice interior și ocazie - de la o cină romantică la o baie relaxantă.
  • Ambalare: Lumânările sunt ambalate cu grijă într-o tavă de hârtie și asigurate cu folie termocontractabilă, ceea ce le face o idee de cadou perfectă .
  • Calitate înaltă:Lumânările sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce le garantează durabilitatea și siguranța utilizării.
Cod produs
81298
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
parafină
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
7,5
Diametru (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel