Scenă de Crăciun mobilă, LED, 36,5 x 21 cm

  • Scenă de Crăciun mobilă, LED, 36,5 x 21 cm
Scenă de Crăciun mobilă, LED, 36,5 x 21 cm
Scenă de Crăciun mobilă, LED, 36,5 x 21 cm
Scenă de Crăciun mobilă, LED, 36,5 x 21 cm
Scenă de Crăciun mobilă, LED, 36,5 x 21 cm
329,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Scena LED de Crăciun - decor în mișcare, 36,5 x 21 cm

  • Decor în mișcare: Această scenă de Crăciun cu ren rotativ adaugă dinamică și viață casei tale. Nu este doar un decor, ci și o mică atracție care va atrage atenția tuturor oaspeților.
  • Materiale de înaltă calitate: Realizat din rășină, acest decor este durabil și rezistent la deteriorarea, care îi garantează durabilitatea.
  • Adaptor de alimentare: Scena este alimentată de adaptorul inclus (DC 4,5V 800mA), ceea ce elimină necesitatea înlocuirii frecvente a bateriei și asigură funcționare continuă pe toată perioada sărbătorilor.
  • Dimensiuni și greutate: Cu dimensiuni de 36,5 x 21 x 32,5 cm și o greutate de 2600 de grame, acest decor este solid și face impresie oriunde o plasezi.
  • li>
  • Multifuncționalitate: Iluminarea cu LED-uri și elementele în mișcare fac din această scenă nu doar un decor frumos, ci și o atracție interesantă pentru copii și adulți.
Cod produs
81310
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
21
Latime (cm)
36,5
Inaltime (cm)
32,5
Sursa de putere
la retea
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel