Sfeșnic decorativ metalic, auriu, 20 cm

  • Sfeșnic decorativ metalic, auriu, 20 cm
Sfeșnic decorativ metalic, auriu, 20 cm
Sfeșnic decorativ metalic, auriu, 20 cm
Sfeșnic decorativ metalic, auriu, 20 cm
Sfeșnic decorativ metalic, auriu, 20 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sfeșnic din metal auriu - un plus clasic pentru camera de zi

  • Constructie metalica: Sfeșnicul din metal de culoare aurie este o garanție a durabilității și eleganței. Fabricat din material solid, este perfect pentru a expune o lumânare în interiorul tău.
  • Decor interior: Nu este doar un suport practic pentru o lumânare, ci și un decor elegant, care se potrivește perfect în interioarele moderne. Strălucirea sa aurie atrage atenția.
  • Suport lumânare: Suportul de lumânare va ține perfect o lumânare, creând o atmosferă magică în timpul cinelor de seară sau a serilor romantice. Este completarea perfectă pentru masa ta.
  • Dimensiuni: Inălțimea de 20 cm și diametrul de 8 cm îl fac dimensiunea perfectă pentru a-ți afișa lumânarea preferată. Suportul de lumânare este conceput pentru o lumânare conică.
  • Accent strălucitor: Un sfeșnic auriu adaugă strălucire încăperii. Acesta este un decor clasic care va aduce eleganta casei tale.
Cod produs
81564
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel