Tava rotunda, lemn de salcam, Ø 37 cm

  • Tava rotunda, lemn de salcam, Ø 37 cm
Tava rotunda, lemn de salcam, Ø 37 cm
Tava rotunda, lemn de salcam, Ø 37 cm
Tava rotunda, lemn de salcam, Ø 37 cm
Tava rotunda, lemn de salcam, Ø 37 cm
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tava din lemn pentru brânzeturi, lemn de salcâm

  • Design natural: Tava din lemn de salcâm arată extrem de elegantă datorită culorilor sale autentice și a granulului vizibil. Acest lucru adaugă căldură și caracter natural interiorului.
  • Calitate înaltă: Lemnul de salcâm este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența la deteriorare, datorită căruia tava servește mulți ani. Suprafața sa netedă este plăcută la atingere și ușor de curățat.
  • Utilizare versatilă: Tava rotundă din lemn de salcâm este perfectă pentru tăierea zilnică a produselor, dar și ca bază elegantă pentru servirea gustărilor sau mezelurilor în timpul întâlnirilor cu familia și prietenii.
Cod produs
81575
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
5
Diametru (cm)
37
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel