Suport lumânare auriu, metal

  • Suport lumânare auriu, metal
Suport lumânare auriu, metal
Suport lumânare auriu, metal
Suport lumânare auriu, metal
Suport lumânare auriu, metal
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport lumânare auriu, metal - un suport pentru o lumânare mică

  • Suport elegant: Suport de lumânare auriu, realizat din metal de înaltă calitate, este un decor perfect pentru un interior glam modern.
  • Dimensiune optimă: Disponibil în trei versiuni: 10 x 12 cm, 15 x 17 cm și 23 x 32 cm, îl poți potrivi perfect la aranjamentul mesei.
  • Construcție durabilă: Este realizat din fier, asigurând durabilitate și utilizare pe termen lung. Lumina de la lampă strălucește prin structura ajurata a abajurului.
  • Schimbați caracterul camerei în câteva momente: Un suport auriu pe masă sau pe pervaz? Acesta este un semn că sarbatorirea Crăciunului vine în curând! Acest mic decor creează o atmosferă confortabilă și va îmbogăți aspectul multor aranjamente de masă.
  • Ușor și la îndemână: Cântărește doar 1940 de grame, ceea ce il face ușor de transportat și instalat.
Cod produs
81618
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
32
Diametru (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel