Semineu de gradina pe suport

  • Semineu de gradina pe suport
Semineu de gradina pe suport
Semineu de gradina pe suport
Semineu de gradina pe suport
Semineu de gradina pe suport
149,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Semineu de grădină - atunci când aventura și mâncarea cu aromă de afumat te cheamă

  • Semineu de grădină pe suport: Semineu metalic FIRE BOWL, așezat pe un trepied solid, perfect. Vă va ajuta să creați o atmosferă confortabilă în grădină, mai ales când se răcește puțin seara.
  • Dimensiuni: Are un diametru de 47 cm și o înălțime de 21 cm, oferind spațiu optim pentru arderea lemnului sau a cărbunelui.
  • Confecționat din metal: Fabricat din tablă de oțel laminată la rece de înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență la condițiile meteorologice.
  • Suport stabil: Suportul cu un diametru de 38,5/41 cm, o grosime de 0,8 mm și o înălțime de 16 cm, menține șemineul stabil pe orice suprafață, iar greutatea acestuia este de 1,7 kg. .< /li>
  • Adaptați-le la nevoile dvs. și la spațiul de care dispuneți: Structura ușoară și forma ergonomică vă permit să mutați cu ușurință semineul, astfel încât să il puteți muta rapid în orice loc din grădină (nu faceți acest lucru când focul este aprins).
Producător
Cod produs
81707
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
metal
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
21
Diametru (cm)
47
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel