Ceas de perete cu pendul, 40 x 65 cm

  • Ceas de perete cu pendul, 40 x 65 cm
Ceas de perete cu pendul, 40 x 65 cm
Ceas de perete cu pendul, 40 x 65 cm
Ceas de perete cu pendul, 40 x 65 cm
Ceas de perete cu pendul, 40 x 65 cm
Ceas de perete cu pendul, 40 x 65 cm
Ceas de perete cu pendul, 40 x 65 cm
319,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas de perete cu pendul, 40 x 65 cm, culoare universală neagră.

  • Formă modernă: Ceasul de perete Simple Life este o combinație de design tradițional și stil modern. Designul său unic seamănă cu vechile ceasuri cu cuc, ceea ce îi conferă un caracter unic.
  • Construcție solidă: Ceasul este realizat din metal, ceea ce îi garantează durabilitatea și rezistența la deteriorare. Puteți fi sigur că vă va servi mulți ani.
  • Dimensiuni practice: Ceasul are dimensiuni de 40,5 cm x 5 cm x 65,5 cm, astfel încât se va potrivi perfect în orice spațiu. Indiferent de dimensiunea camerei dvs., ora va fi vizibilă și ușor de citit.
  • Pendul care ticăie: Ceasul este echipat cu un pendul care ticăie, ca ceasurile de altădată. Este o soluție practică și elegantă într-o singură soluție.
  • Instalare ușoară: Ceasul este ușor de montat pe perete, permițându-vă să vă bucurați de el imediat după livrare. Totuși, rețineți că ceasul nu conține o baterie AA, pe care trebuie să o achiziționați separat.
Producător
Cod produs
82549
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
5
Latime (cm)
40,5
Inaltime (cm)
65,5
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Battery Type
1 x AA
electroreport
a
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel