Cuier decorativ de perete GINKO

  • Cuier decorativ de perete GINKO
Cuier decorativ de perete GINKO
Cuier decorativ de perete GINKO
Cuier decorativ de perete GINKO
Cuier decorativ de perete GINKO
Cuier decorativ de perete GINKO
Cuier decorativ de perete GINKO
169,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier de perete auriu cu 5 cârlige metalice

  • Practic și elegant: Cuierul de perete GINKO nu este doar un element practic de echipament, ci și un plus elegant pentru orice interior. Datorită designului său simplu, dar unic, sub formă de frunze ondulate și sculptate, interiorul capătă caracter. Cuierul se potrivește perfect atât cu amenajările camerelor moderne, cât și cele clasice.
  • Confecționat din metal: Cuierul este fabricat din metal, ceea ce îi garantează durabilitatea și rezistența la deteriorare. Construcția metalică asigură stabilitatea și durabilitatea cuierului, astfel încât să vă puteți agăța în siguranță hainele sau accesoriile pe el.
  • 5 cârlige: Cuierul are 5 cârlige rezistente care vă permit să agatati comod haine, genți sau alte accesorii. Aceasta este o soluție practică care vă va ajuta să vă mențineți casa ordonată.
  • Design original: Cuierul se caracterizează printr-un design unic care îi conferă un caracter unic. Inspirația pentru crearea sa au fost frunzele ondulate și sculptate cu delicatețe, ceea ce îi conferă subtilitate.
  • Dimensiuni: Cuierul are dimensiuni de 49,5 cm x 6 cm x 26,3 cm. Datorită lor, se va potrivi perfect în orice cameră, indiferent de dimensiunea acesteia. Este un accesoriu practic și elegant care nu numai că te va ajuta să-ți organizezi spațiul, ci și să-l decorezi.
Producător
Cod produs
82581
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
6
Latime (cm)
49,5
Inaltime (cm)
26,3
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel