Aplică cu abajururi de sticlă și metal

  • Aplică cu abajururi de sticlă și metal
Aplică cu abajururi de sticlă și metal
Aplică cu abajururi de sticlă și metal
Aplică cu abajururi de sticlă și metal
Aplică cu abajururi de sticlă și metal
Aplică cu abajururi de sticlă și metal
Aplică cu abajururi de sticlă și metal
Aplică cu abajururi de sticlă și metal
369,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Aplică cu două abajururi de sticlă - o aplica din metal auriu.

  • Cadru metalic și abajururi din sticlă: Lampa de perete este realizată din metal negru și auriu, decorată cu abajururi din sticlă. Este un element de iluminat extrem de impresionant care atrage atenția și subliniază caracterul unic al spațiului tău.
  • Dimensiunea abajurului: Ø 15 cm: Lampa de perete este echipata cu doua abajururi cu diametrul de 15 cm, care asigura o iluminare subtila, dar eficienta. Aceasta este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unui iluminat care să creeze o atmosferă plăcută și să îndeplinească în același timp funcții practice.
  • Design simplu și elegant: Lampa de perete se remarcă prin forma sa originală, care se potrivește perfect cu diverse stiluri de interior. Adaugă eleganță oricărei încăperi.
  • Combinație unică de negru și auriu: Corpul de metal negru al lămpii combinat cu elemente de culoare aurie creează o combinație unică care atrage atenția și conferă interiorului un caracter unic. Aceasta este o lampă de perete care nu numai că luminează, ci și decorează spațiul.
  • Ușor de păstrat curata: Datorită structurii și materialelor din care este realizată, este ușor de păstrat curată. Curățarea regulată ii va păstra aspectul estetic mai mult timp.
Producător
Cod produs
82604
Sursa de putere
la retea
Putere (W)
max. 40 W
bec
fara bec inclus
Tip soclu
E14
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
36
Inaltime (cm)
45
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel