Lampă de perete GLAMY STREET

  • Lampă de perete GLAMY STREET
Lampă de perete GLAMY STREET
Lampă de perete GLAMY STREET
Lampă de perete GLAMY STREET
Lampă de perete GLAMY STREET
Lampă de perete GLAMY STREET
Lampă de perete GLAMY STREET
Lampă de perete GLAMY STREET
Lampă de perete GLAMY STREET
389,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Aplică elegantă cu cadru metalic auriu - iluminat elegant pentru hol

  • Formă modernă: Lampa de perete GLAMY STREET combină liniile moderne și simple cu eleganța metalului auriu, creând un design unic și contemporan. Acesta este un iluminat care va adăuga un caracter unic interiorului tău.
  • Materiale de înaltă calitate: Lampa este realizată din metal solid, auriu. Este durabil și rezistent la deteriorare, ceea ce asigură o durată lungă de viață a iluminatului. Aceasta este o investiție care va rămâne cu tine mulți ani.
  • Abajur de sticlă: Lampa de perete este echipată cu un abajur frumos din sticlă albă, cu un diametru de 18 cm. Dispersează perfect lumina, creând o atmosferă plăcută și confortabilă în interiorul tău.
  • Dimensiuni: Lampa de perete are dimensiuni de 19 cm x 31 cm x 51 cm, ceea ce vă permite să o instalați în mod liber în diferite locuri din casă, birou sau altă cameră. Dimensiunea sa o face un plus practic si eficient in orice spatiu.
  • Instalare ușoară: Instalarea lămpii de perete GLAMY STREET este simplă și intuitivă. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura rapid și fără dificultăți inutile de lumina frumoasă, aurie a acestei lămpi de perete în interiorul dvs.
Producător
Cod produs
82606
Tip alimentare
la retea
Putere (W)
max. 40 W
bec
fara bec inclus
Tip soclu
E14
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
19
Inaltime (cm)
51
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel